Aanbod

Soul sessions

kleine groepssessies
Deelname in een groepssessie in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Alkmaar, Amsterdam of Tilburg. Intieme groepssessie met maximaal 10 personen waar we allemaal in ons eigen proces gaan. Voor de complete sessie nemen we circa 2,5 uur de tijd. Ik neem je na ontvangst mee op een reis naar jezelf. Door middel van ademtechnieken uit de yogaleer kun je rustig in je lichaam keren zodat de energietransmissie dieper kan gaan. We sluiten af met een stukje sound healing en hebben daarna samen een deling onder het genot van een fijne kop thee. Investering €88,- p.p.

Strippenkaart Soul Sessions groepssessies
Mogelijkheid tot aanschaf van een strippenkaart voor deelname aan de groepssessies, zelf in te delen en te verdelen over de verschillende locaties.
- Strippenkaart 3x deelname groepssessies €222,-p.p.
- Strippenkaart 5x deelname groepssessies €333,-p.p.

Combinatie strippenkaart Soul Sessions privé- & groepssessies
Strippenkaart voor 6 sessies, 3 daarvan privé in de praktijk in Hedel in te delen in overleg, 3x deelname aan groepssessies vrij in te delen over de beschikbare locaties.
- Investering €777,- p.p.

Private Soul Session : Privé sessie
Soms willen we even alle aandacht en rust om meer vrijheid te beleven om bepaalde themastukken te delen of aan te kijken. Losse privé sessies in overleg in te boeken, locatie Hedel.
- Investering €222,- p.p.

Soul therapy

Privé traject op maat gemaakt
Wil je het proces aan gaan en diep in jezelf duiken? Voel je de ja om nu eens themastukken aan te pakken die al een tijdje aan de oppervlakte sluimeren? Ben jij op zoek naar een effectief traject op maat gemaakt speciaal voor jou om ruimte in je hoofd en lichaam te maken, om oude patronen te doorbreken en de programmeringen, blokkades en emoties die je niet meer dienen los te laten? In 8 sessies neem ik je mee diep in jezelf om weer thuis te komen, weer te voelen wat jou dient en daarnaar te handelen. We combineren energetisch werk als kundalini-energie transmissies en de-armouring met stukken uit de sound healing als (non-)contact sound massages en breathwork technieken uit de yogaleer.
Investering op maat gemaakt traject van 8 sessies €1444,- p.p.

Heb je andere vragen of heb je bijvoorbeeld zelf een groep vriendinnen waar je een groepssessie mee wil doen op je eigen locatie? Stuur me even een berichtje en we bespreken de mogelijkheden.

Workshops mentale fitheid

op bedrijfslocaties
Het bedrijfsleven is steeds meer bezig met het welzijn van de werknemers, sporten op of via je werk, gezonde lunches, sta bureaus, fysiek uitdagende uitjes enzovoort. Dat is hartstikke mooi, maar nog mooier zou het zijn als er ook ruimte gemaakt kan worden voor de mentale gezondheid van de werknemers. Ieder jaar gaat het percentage verzuim door mentale problemen omhoog. Veel mensen struggelen met stress en druk en creëren voor zichzelf alleen meer chaos. Burn-outs en depressies liggen steeds vaker op de loer. Hoe mooi zou het zijn als jij als werkgever je medewerkers handvaten kan aanreiken om mentaal alles beter te managen? Hierdoor worden je werknemer niet alleen blijer, productiever en maken ze sneller betere beslissingen maar ook jouw verzuim gaat achteruit. Win-win situatie als je het mij vraagt. Hoe kunnen we dat gaan invullen? Denk eens aan een meditatie uurtje, met handige tips en tricks om zelf thuis verder mee aan de slag te gaan. Ademwerk, mindfullness trainingen, ontspannen yoga vormen zoals yin of nidra, manifestatie tips of frustratie release tools. Het aanbod is ruim en op maat aan te passen aan de wensen van het bedrijf en haar werknemers. Wil jij als werkgever nou ook wat bijdragen aan het mentale welzijn van je medewerkers, neem dan gerust contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Meditatie

Workshops
Mediteren kun je leren en daar kan ik je bij helpen. Door te mediteren leer je je hoofd alle aandacht op een ding te richten. Deze een-punt-focus maakt je lichaam rustig, maar tegelijkertijd alert. Tijdens meditatie geef je jezelf een vorm van rust en ruimte om te her-balanceren. Het kan je bloeddruk en hartslag verlagen. Het ontspant je spieren. Het kan zelfs je immuunsysteem verbeteren en pijn dragelijker maken.

De voordelen van mediteren zijn eindeloos, enkele hiervan zijn:

  • Verbeterde concentratie en focus

  • Beter omgaan met angst, fobieën, paniekaanvallen en sociale angst

  • Helpt je beter en makkelijker te slapen

  • Verminderd stress en druk

  • Draagt bij aan een betere emotionele balans

  • Beter omgaan met tegenslag

  • Management van gedachten en sturing hierin

  • Gevoel van kalmte, geluk en liefde

Vaak vinden mensen het moeilijk om te beginnen met mediteren, daarom geven we meditatie uurtjes. In deze korte workshop mediteren we samen onder begeleiding en geef ik je tips en tricks mee om thuis verder te gaan.

Ceremonies

Ze komen in vele vormen en maten maar ceremonies hebben altijd iets speciaals. Op aanvraag voor privé groepen maar ook op inschrijving voor openbare groepen organiseert Alma Activations verschillende ceremonies. Cacao en psychedelica worden al eeuwenlang als perfecte combinatie gezien. De Maya’s en Azteken gebruikten pure, onbewerkte, ceremoniële cacao om het hart te openen. Zij zagen het als een plantmedicijn. De cacao stimuleert je bloedsomloop, concentratie en je gemoedstoestand. Het maakt ontspannen en brengt je terug naar je wijsheid van je hart. De Azteken combineerden de cacao met psychedelica omdat ze elkaars werking versterken. Of je beginner bent of al ervaren met elk van de middelen, het zorgt altijd voor een liefdevolle reis die je zal geven wat je kunt en mag dragen op dat moment. Een psychedelische ceremonie kan een diep transformerende en levensveranderende ervaring zijn. De setting en aanpak zorgen voor een haast therapeutische werking om tot een dieper bewustzijn en ruimer denken te komen. Het is een transformeremde, verhelderende reis in het diepste innerlijke van jezelf waar we op zoek gaan naar heling, verdieping en persoonlijke groei in een liefdevolle omgeving.

Retreats

Soms moeten we even vertragen. De pauzeknop indrukken en onszelf terugtrekken, reflecteren, her-balanceren en sterker dan ooit weer terugkomen. De letterlijke betekening van retreat is jezelf terugtrekken. Tijdens een retreat neem je de tijd voor jezelf om even uit je dagelijke leven te stappen, alle zaken die je aandacht nodig hebben en al je kracht, energie en tijd in belas nemen laten we even achter om enkel met onszelf te zijn. Om weer naar binnen te kijken, waar jij zelf behoefte aan hebt, waar je jezelf voorbij bent gelopen, en hoe het misschien beter kan. Tijdens een retreat kun je veel verschillende dingen doen om naar deze doelen te werken. Het is afhankelijk van de lengte, plaats en invalshoek van het retreat welke modaliteiten aangeboden worden. Uiteindelijk heeft het altijd de focus om te vertragen en helemaal tot rust te komen. Dat geef je lichaam en geest tijd om te herstellen en zo maak je ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en antwoorden op jouw vragen.