Soul Sessions

Soul sessions

kleine groepssessies
Deelname in een groepssessie in Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen, Alkmaar, Amsterdam of Tilburg. Intieme groepssessie met maximaal 10 personen waar we allemaal in ons eigen proces gaan. Voor de complete sessie nemen we circa 2,5 uur de tijd. Ik neem je na ontvangst mee op een reis naar jezelf. Door middel van ademtechnieken uit de yogaleer kun je rustig in je lichaam keren zodat de energietransmissie dieper kan gaan. We sluiten af met een stukje sound healing en hebben daarna samen een deling onder het genot van een fijne kop thee. Investering €88,- p.p.

Strippenkaart Soul Sessions groepssessies
Mogelijkheid tot aanschaf van een strippenkaart voor deelname aan de groepssessies, zelf in te delen en te verdelen over de verschillende locaties. Strippenkaart 3x deelname groepssessies €222,-p.p. Strippenkaart 5x deelname groepssessies €333,-p.p.

Combinatie strippenkaart Soul Sessions privé- & groepssessies
Strippenkaart voor 6 sessies, 3 daarvan privé in de praktijk in Hedel in te delen in overleg, 3x deelname aan groepssessies vrij in te delen over de beschikbare locaties. Investering €777,- p.p.