Soul Therapy

Soul therapy

Privé traject op maat gemaakt
Wil je het proces aan gaan en diep in jezelf duiken? Voel je de ja om nu eens themastukken aan te pakken die al een tijdje aan de oppervlakte sluimeren? Ben jij op zoek naar een effectief traject op maat gemaakt speciaal voor jou om ruimte in je hoofd en lichaam te maken, om oude patronen te doorbreken en de programmeringen, blokkades en emoties die je niet meer dienen los te laten? In 8 sessies neem ik je mee diep in jezelf om weer thuis te komen, weer te voelen wat jou dient en daarnaar te handelen. We combineren energetisch werk als kundalini-energie transmissies en de-armouring met stukken uit de sound healing als (non-)contact sound massages en breathwork technieken uit de yogaleer.
Investering op maat gemaakt traject van 8 sessies €1444,- p.p.

Private Soul Session : Privé sessie
Soms willen we even alle aandacht en rust om meer vrijheid te beleven om bepaalde themastukken te delen of aan te kijken. Losse privé sessies in overleg in te boeken, locatie Hedel. Investering €222,- p.p.

Heb je andere vragen of heb je bijvoorbeeld zelf een groep vriendinnen waar je een groepssessie mee wil doen op je eigen locatie? Stuur me even een berichtje en we bespreken de mogelijkheden.